Enter Security er sertifisert forhandler i Norge for Eagle Eye Networks sine skybaserte kamera-overvåkningssystemer.

Eagle Eye Cloud VMS

Spesielt utviklet for industri- og bedriftsmarkedet

Skylagringstjenesten Eagle Eye Cloud VMS (video management system) ble opprettet for profesjonelle aktører for å gjøre drift- og videosikkerheten enklere for oss alle. Kamera og videosystemer har tradisjonelt vært både komplisert, utfordrende og kostbare for de fleste. Basert på moderne web- og skyteknologi er nå dagens visuelle sikkerhetssystemer både billigere, tryggere, mer fleksibel og enklere å bruke enn tidligere. Eagle Eye Cloud VMS – Kameraovervåkning gjort på den riktige måten!

Eagle Eye Camera Manager

Anbefalt for private og mindre foretak

Camera Manager er designet spesielt for private og mindre foretak som sette kvalitet og sikkerhet i fokus, og som søker en kostnadseffektiv, pålitelig og skybasert løsning for sin kameraovervåkning.

Eagle Eye Body Cam

Mobil kamerateknologi ulikt alt annet!

For å styrke ansattes sikkerhet og skape økt bevissthet og ansvarlighet rundt egen adferd, lanserer vi nå et banebrytende produkt innenfor skybasert kameraovervåkning for alt av sikkerhetspersonell som vektere, utrykning, politi og andre personer som arbeider i utsatte service- og risikoyrker.

Med Eagle Eye Smart Video Søk

Finn og del søkeresultater på minutter

På samme måte som du søker på google, kan du nå søke etter personer, kjøretøy eller gjenstander i dine lagrede opptak, og få umiddelbart tilgang til det du leter etter. GRATIS OG KLAR TIL BRUK for eksiterende og nye kunder.