Om oss:

Kjerneteamet i Enter Security AS består av personer med spisskompetanse innenfor ulike fagområder som bl.a., utvikling, programmering og drift av IT/datasystemer, IoT-teknologi, mekanikk/elektrooptikk, i tillegg til omfattende kompetanse innenfor teknisk, fysisk, og personell sikkerhet. Alle med lang erfaring fra henholdsvis glass, lås- og sikkerhetsbransjen både nasjonal og internasjonalt.

Mål:

Enter Security er en innovativ og fremtidsrettet teknologibedrift, som ved bruk av ny og smart teknologi, har som mål å tilby både bedrifter og profesjonelle aktører, de smarteste og rimeligste totalløsninger innenfor automatisk bom- og portåpning, skybasert kameraovervåkning i tillegg til ulike typer av digitale betalingsløsninger tilknyttet disse tjenestene.

Ambisjon:

Vår ambisjon er er å videreutvikle og befeste Enter Security sin posisjon i markedet som en ledende tjenestetilbyder innenfor ovennevnte produkt- og forretningssegmenter. Med andre ord, bidra til å skape en enklere, tryggere og smartere hverdag for oss alle.

Våre verdier:

  • Engasjert og utfordrende
  • Ærlige og pålitelige 
  • Fleksible og løsningsorienterte

Andre sentrale tema:

En viktig milepæl er nådd!

11.03.2024 vil alltid stå som en merkedag for Enter Security, det var dagen vi mottok vi det synlige beviset på vår innsats for miljøetSom godkjent Miljøfyrtårn-bedrift har vi tatt viktige steg på veien mot en grønn og bærekraftig fremtid.  Nå skal vi fortsette å jobbe med oppnå grønnere innkjøp, lavere energiforbruk, smartere transport, mindre avfall, og bedre arbeidsmiljø.  

Vil du vite mer om Miljøfyrtårn? Besøk www.miljofyrtarn.no 

Broen mellom teknologi og ansvarlig forvaltning for en bedre verden.

——————

Optimalisering av ressursbruk og fremme av bærekraftige prinsipper:
Enter Security er opptatt av å optimalisere ressursbruken for å redusere vårt økologiske fotavtrykk og fremme bærekraftige forretningsprinsipper som sirkulær økonomi, gjenbruk, resirkulering og forlengelse av produktlevetiden. I samarbeid med vår hovedsamarbeidspartner, Enter Park, har vi utviklet en felles strategi for våre bærekraftstiltak, da vi er overbevist om at en ansvarlig forvaltning av ressurser og tverrfaglig samarbeid er avgjørende for å lykkes med omstillingen til en bærekraftig fremtid.

Ledelse i transformasjonen mot en smartere og tryggere fremtid:
Med solid erfaring, teknologi og kunstig intelligens er vi klare til å lede an i transformasjonen mot en enklere, smartere og tryggere hverdag. Vår ekspertise innen sikkerhet og teknologi er avgjørende, men ikke minst er vi stolte av å kunngjøre vårt fokus på klima- og miljøtiltak i tråd med FN’s 17 bærekraftsmål.

Engasjerte ansatte og felles innsats for positiv endring:
Alle eiere og ansatte i begge selskapene er fullt engasjert i våre tiltak, og vi tror på styrken i felles innsats. Vi har prioritert investeringer i våre ansattes kompetanse gjennom Digital Norway sitt nettkurs «Bærekraft & Digitalisering», slik at vårt team har den nødvendige kunnskapen og forståelsen for å ta ansvar og bidra til en positiv endring.

Miljøfyrtårn-sertifisering og forpliktelse til miljøvennlig praksis:
Enter Security er stolte over å ha blitt Miljøfyrtårn sertifisert som er et resultat av vår forpliktelse til å redusere miljøpåvirkningen. Vi tar grep for å minimere vårt økologiske fotavtrykk og forbedre vår miljøprofil fra energieffektivitet til avfallsreduksjon.

Åpenhet, integritet og etisk forpliktelse:
Vi mener at ærlighet og integritet er nøkkelen til en bærekraftig fremtid. Derfor har vi signert Grønnvaskingsplakaten og forpliktet oss til å overholde strenge etiske retningslinjer.

Visjonen for en ansvarlig fremtid:
Vår visjon er å bidra til å forme en verden hvor teknologi og miljøhensyn går hånd i hånd. Ved å forplikte oss til FN’s 17 bærekraftsmål, Agenda 2030 og Green Deal 2050, tar vi et viktig skritt mot en fremtid hvor alle kan nyte godt av en sunn planet og teknologiske fremskritt.

Invitasjon til samarbeid for en bedre verden:
Sammen med Enter Park inviterer vi alle våre kunder, partnere og bedrifter for øvrig til å bli med oss på denne reisen mot en mer ansvarlig forvaltning av ressurser for en bedre verden. Sammen kan vi gjøre en betydelig forskjell.

                                                                          

Enter Security og Enter Park 

Vi tar klima- og miljøtiltak på alvor

Produkter/Løsninger:

Enter Security er eksklusiv distributør i Norge for kontroll og styringsenheten, Avior IoT-Remote control, som er markedets mest etterspurte wifi/4G enhet. Denne kan benyttes til å styre, varsle og overvåke alt av enheter som går på strøm – hva som helst, hvor som helst og når som helst. Siste versjon av Avior er en oppgradert og fremtidsrettet enhet med blant annet mulighet for skybasert lagring og styring.
Se video her:

Siden oppstarten i 2015 har vi utviklet vår egen 4G baserte totalløsning innenfor, Automatisk bom- og portstyring basert på nummerskilt-gjenkjenning, med integrert mobilstyring som alternativ løsning for åpning/lukking, enten via oppringing, sms, eller tidsstyring.

Enter Security er også autorisert forhandler i Norge av Eagle Eye Networks sitt prisbelønte kamera-overvåkningssystem, Eagle Eye Cloud VMS. Dette er det eneste video-overvåkningssystemet i sitt slag på markedet som sikrer trygg tilgang og lagring av videodata i skyen for alle dine kamera og lokasjoner, uansett hvor i verden de befinner seg. Systemet er basert på en unikt, patentert og kryptert kommunikasjon. Alt styrt fra en og samme plattform via mobil, nettbrett eller pc. Eagle Eye Networks er verdensledende på skybaserte video-overvåkningsløsninger basert på Vsaas (video software as a service).

Les mer om Eagle Eye Cloud her: https://www.entersecurity.no/eagle-eye/

Klikk HER for å lese hva driftsleder Carl August Ellinger i Tunkvartalet Drift sier om Eagle Eye Cloud

Lang erfaring:

Med over 30 års erfaring og mange fornøyde kunder i porteføljen, er vi et trygt og pålitelig valg av sikkerhetsløsninger for din bedrift/virksomhet.

Kvalitet og pålitelighet

Alle våre kvalitetsprodukter er grundig testet over tid, og garanterer pålitelighet og funksjonalitet over mange år.

Utviklet for tøffe klimatiske forhold

Våre kameraovervåkings løsninger er spesialutviklet for å takle de mest krevende norske værforholdene.

Ferdige løsninger fra A til Å

Vi tilbyr nøkkelferdige løsninger som inkluderer installasjon, oppsett og opplæring. Med enkel brukervennlighet kan du enkelt se live video på mobil og PC.

Smarte KI-funksjoner

Våre prisbelønnede og avanserte KI-smartfunksjoner inkludert blant annet smartsøk funksjon, person- og objektdeteksjon samt analyse av bevegelsesmønstre, noe som gir deg ekstra trygghet og i tillegg varsler deg ved mistenkelig aktivitet.

Dedikert kundeservice

Vi legger stor vekt på å gi deg den beste service og kundeopplevelse. Vi er derfor alltid tilgjengelig for profesjonell rådgivning og for å sikre din kundetilfredshet. Velkommen til en enklere og tryggere hverdag med våre skreddersydde sikkerhetsløsninger.» Kontakt oss her!

Vår ekspertise – Din trygghet