Om oss:

Kjerneteamet i Enter Security AS består av personer med spisskompetanse innenfor ulike fagområder som bl.a., utvikling, programmering og drift av IT/datasystemer, IoT-teknologi, mekanikk/elektrooptikk, i tillegg til omfattende kompetanse innenfor teknisk, fysisk, og personell sikkerhet. Alle med lang erfaring fra henholdsvis glass, lås- og sikkerhetsbransjen både nasjonal og internasjonalt.

Mål:

Enter Security er en innovativ og fremtidsrettet teknologibedrift, som ved bruk av ny og smart teknologi, har som mål å tilby både bedrifter og profesjonelle aktører, de smarteste og rimeligste totalløsninger innenfor automatisk bom- og portåpning, skybasert kameraovervåkning i tillegg til ulike typer av digitale betalingsløsninger tilknyttet disse tjenestene.

Ambisjon:

Vår ambisjon er er å videreutvikle og befeste Enter Security sin posisjon i markedet som en ledende tjenestetilbyder innenfor ovennevnte produkt- og forretningssegmenter. Med andre ord, bidra til å skape en enklere, tryggere og smartere hverdag for oss alle.

Våre verdier:

  • Engasjert og utfordrende
  • Ærlige og pålitelige 
  • Fleksible og løsningsorienterte

Produkter/Løsninger:

Enter Security er eksklusiv distributør i Norge for kontroll og styringsenheten, Avior IoT-Remote control, som er markedets mest etterspurte wifi/4G enhet. Denne kan benyttes til å styre, varsle og overvåke alt av enheter som går på strøm – hva som helst, hvor som helst og når som helst. Siste versjon av Avior er en oppgradert og fremtidsrettet enhet med blant annet mulighet for skybasert lagring og styring.
Se video her:

Siden oppstarten i 2015 har vi utviklet vår egen 4G baserte totalløsning innenfor, Automatisk bom- og portstyring basert på nummerskilt-gjenkjenning, med integrert mobilstyring som alternativ løsning for åpning/lukking, enten via oppringing, sms, eller tidsstyring.

Enter Security er også autorisert forhandler i Norge av Eagle Eye Networks sitt prisbelønte kamera-overvåkningssystem, Eagle Eye Cloud VMS. Dette er det eneste video-overvåkningssystemet i sitt slag på markedet som sikrer trygg tilgang og lagring av videodata i skyen for alle dine kamera og lokasjoner, uansett hvor i verden de befinner seg. Systemet er basert på en unikt, patentert og kryptert kommunikasjon. Alt styrt fra en og samme plattform via mobil, nettbrett eller pc. Eagle Eye Networks er verdensledende på skybaserte video-overvåkningsløsninger basert på Vsaas (video software as a service).

Les mer om Eagle Eye Cloud her: https://www.entersecurity.no/eagle-eye/

Klikk HER for å lese hva driftsleder Carl August Ellinger i Tunkvartalet Drift sier om Eagle Eye Cloud