fbpx

Enter Security er en ledende sikkerhetsinnovatør

Enter Security ble etablert i 2009 med formål om å bli en ledende sikkerhetsinnovatør i Norden. Vår oppgave og ambisjon er å bidra til økt trygghet gjennom å utvikle, forenkle og effektivisere adgang- og betalingsløsninger, samt sikkerhetssystemer for bedrifter og privatpersoner – rett og slett gjøre det enklere å skape – en tryggere og smartere hverdag!

Om oss

Selskapet har investert betydelige ressurser i utvikling av nyvinnende sikkerhetsløsninger basert på mobilteknologi. I dag har Enter Security flere operative sikkerhets- og betalingsløsninger for både bedrifts- og privatmarkedet. Enter Security har levert og drifter mobilstyrte parkeringsløsninger for selskaper som Europark, Park Nordic, Oslo kommune, Selvåg Eiendom og Obos for å nevne noen.

​Selskapet står nå klar for operasjonalisering og lansering av hele sin ferdigutviklede portefølje. I tillegg ligger det mange nye konseptuelle ideer på bordet, klar til utvikling.

Vi søker alltid etter nye innovative løsninger og samarbeidspartnere for å utvikle og skape en smartere og tryggere hverdag for folk flest med våre mobilstyrte løsninger.

Enter Security – en tryggere og smartere hverdag

Relaterte artikler