Klikk på bildet for å se demo av gratisappen Eagle Eye Viewer
Last ned appen nedenfor.

EAGLE EYE CLOUD – PROFESJONELL VIDEOOVERVÅKNING

Kamera-overvåkning med avansert analyse for å sikre dokumentasjon av prosesser, kvalitet, service og verdier.

Enter Security er stolte av å kunne tilby det eneste skybaserte kamera-overvåkningssystemet i sitt slag på markedet som sikrer trygg tilgang til live- og lagrede opptak, samt automatisk lagring direkte  i skyen, uavhengig av antall kamera eller geografiske lokasjoner.

Eagle Eye Cloud VMS
(video management system)

– Det sikreste og smarteste skybaserte kameraovervåknings-systemet i sitt slag i markedet!

Verdensledende teknologi basert på VSaaS
(video software as a service)

Eagle Eye Cloud er en skybasert digital plattform for lagring- og administrasjon av kamerabasert overvåkning for bedrifter, kjeder og organisasjoner. Systemet er utviklet med fokus på multibruker-funksjonalitet som er enkel, fleksibel, robust, pålitelig og svært skalerbar. Har man mange kameraer er det vanskelig om ikke umulig å ha full oversikt over disse fra kontrollsenteret, automatisk overvåkning og varsling er derfor nødvendig. Med Eagle Eye sin skybaserte løsning varsles operatørene og annet sikkerhetspersonell umiddelbart, og gis tilgang til live og lagrede opptak/bilder når kritiske eller uønskede hendelser oppstår.

EAGLE EYE CLOUD – FOR SIKKERHETS SKYLD!

Få full kontroll over alle lokasjoner, aktiviteter og prosesser – når og hvor som helst 24/7

Med Eagle Eye Cloud systemet får du full kontroll på alt av ditt videomateriale. I tillegg kan du gi brukertilganger til andre betrodde personer som skal hjelpe til med tilsyn og vakthold. Eksempelvis ansatte, vaktselskap eller innleid personell i en periode der det er behov for forsterket overvåkning. Dersom en hendelse skal rapporteres/anmeldes, er det enkelt å lastet ned opptak som kan overleveres til politiet (via link eller tilgang via egen innlogging).  Videoopptak er alltid tilgjengelig når du trenger det, via Eagle Eye Cloud VMS (video management system).

Bruk eksisterende kamera:
Eagle Eye Cloud kan integreres og benyttes med 90% av kameraene som finnes på verdensmarkedet.

Se liste over kompatible kameratyper her

Eagle Eye Networks President & CEO, Dean Drako, med kort introduksjon av Eagle Eye Cloud.