fbpx

Enter Security AVIOR WIFI/4G IOT REMOTE CONTROL lar deg styre og overvåke bygg, p-anlegg og andre strømbaserte enheter via mobilen.

OM AVIOR WIFI/4G REMOTE CONTROLL

Avior er en industriell 4G styringsenhet for DIN-skinnemontasje til bruk i overvåking og kontroll via WiFi og mobilnett

NYESTE VERSJON!

Vår nye styringsenhet Avior IoT Remote Controll lar deg styre og overvåke bygg, p-anlegg og alt annet som går på strøm. Registrering og sletting av brukere skjer enkelt via egen web-portal.

OM AVIOR

Smart Mobilstyring

«AVIOR Iot Remote Control»
En av markedets med avanserte smarthuber, som gir deg friheten og valgmulighetene til å sette dine automasjon- og strømsparingstiltak ut i livet?

SIKKERHET I BRUK

Sikkert, trygt og pålitelig

Sikkerheten rundt Aivor og GSM teknologien er meget god. Det vil ikke være mulig å aktivere enheten kun ved å kjenne til telefonnummeret til denne. Nummeret må være registrert i enhetens interndatabase. Kun personer med administratortilgang kan legge til og slette brukere.

Sikkerhet og nedetid

Sikkerheten ved bruk av GSM teknologien er meget god. Man vil ikke kunne aktivere enheten kun ved å kjenne til telefonnummeret til denne. Nummeret må være registrert i Avior sin interndatabase. Kun personer med administratortilgang kan legge til og slette brukere.

Ved stjålet eller mistet mobiltelefonen, kontakter du teleoperatøren og får sperrer SIM-kortet på vanlig måte. Når nytt SIM-kort er mottatt virker telefonen som vanlig siden telefonnummeret er det samme som tidligere (gammelt simkort blir deaktivert). Mister man derimot en nøkkel, portåpner eller fjernkontroll, er det adskillig mye mer arbeid i forbindelse med midlertidig sperring, eller anskaffelse av nye nøkler/portåpnere. I mange tilfeller må hele låssystemet byttes for å opprettholde sikkerheten. Med mobiltelefonen er dette både enklere, billigere og sikrere for kundene.

Enter Security lagerfører Avior og tilleggsutstyr til denne, og vi kan på kort varsel levere erstatningsprodukter, slik at nedetid begrenses til et minimum. All administrasjon, oppdatering og vedlikehold av anlegg og styringsenheter besørges av kunden, hvis ikke annet er avtalt på forhånd.

GSM Teknologi

Avior fra Enter Security bygger videre på den samme teknologi som ble benyttet i tidligere versjoner som Mobi.Control og GSM-Key. Kunnskapen, funksjonaliteten og erfaringene tok vi med oss når vi utviklet vår nye fremtidsrettede styringsenhet Avior. Den gamle teknologien som var i tidligere utgaver kunne bare programmeres via SMS (Short Message Service) eller via kabel. Med dages enheter er det mye enklere, programmering og opplasting av databaser kan gjøres online, via wifi eller 4G mobildata.

Avior styres og programmeres med:

  • Oppringing via telefon (nummergjenkjenning)
  • SMS (tekstmelding)
  • DTMF (tonestyring)
  • QR-kode
  • Direkte tilkopling med spesialkabel*
  • Online via internett
  • Telegram
  • E-post

* Spesialkabel bestilles separat

Ta kontakt med oss

Du er alltid velkommen til å kontakte oss for en uforpliktende prat eller tilbud.

Relaterte artikler