NYHET!

Enter Security er Miljøfyrtårn-sertifisert!

Vi er utrolig stolte over å være Miljøfyrtårn-sertifisert. Nå har vi et synlig bevis på at vi tar ansvar, og et konkret verktøy for å jobbe kontinuerlig med miljøforbedringer og grønn omstilling.  

Vi oppfordrer alle bedrifter til å ta steget mot en bærekraftig fremtid! 

Les mer om Miljøfyrtårn her

NYHET!

2024 markerer en spennende utvikling for kameraovervåkings industrien, og vi gir deg eksklusiv tilgang til vår årsrapport: «Trender for kameraovervåking i 2024″.

I årets trendrapport retter vi spesiell oppmerksomhet mot vår prisvinnende teknologi for bruk av kunstig intelligens innen kameraovervåking.

Rapporten gir også verdifull innsikt i rimelige måter å oppgradere din kameraovervåking på, forbedre sikkerheten på arbeidsplassen, og muligheten til å gjenkjenne bilskilt for borettslag, samt bærekraftige sikkerhetsløsninger. Bli med oss på reisen mot en tryggere fremtid!»

NYHET!

Eagle Eye Networks ble i oktober 2022 kåret til vinner av «Årets Produkt» på SKYDD 2022 i Stockholm – Nordens største messe for sikkerhetsbransjen.

Smart videoanalyse:

Vi i Enter Security er både stolte og glade for å kunngjøre at Eagle Eye Smart Video Search vant Detektor International Best Product-prisen i videoovervåkingskategorien. Dette sa Juryen: «Eagle Eye Smart Video Search er et tydelig svar på den sterke etterspørselen i markedet etter en brukervennlighet videosøkfunksjon som tilbyr både hastighet, sikkerhet, fleksibilitet og presisjon

NYHET!

Kameraovervåkning med lyd

2-veis lyd kommunikasjon

Kommuniser live gjennom ditt eksisterende kamera-overvåkningssystem uten behov for en tredjepartsfunksjon. Eagle Eye Networks Cloud VMS tillater ekstern tilgang og administrasjon av toveis lydkommunikasjon sammen med ditt skybaserte kamera-overvåkningssystem fra ett enkelt grensesnitt.

Bruk 2-veis lyd mens du er på farten med Eagle Eye Viewer-mobilappen ( iOS  eller  Android ).

Les mer om de siste teknologinyhetene fra Eagle Eye Networks her:

NYHET!

Avior IoT Remote Control

Mobilstyring med skybasert lagring:

Styringsenheten «Enter Security Avior» kan benyttes til å styre, varsle og overvåke alt av enheter som går på strøm – hva som helst, hvor som helst og når som helst.  Styres via oppringing, SMS, e-post, web, APPID, API, Wifi, Telegram eller MQTT  Se video her:

NYHET!

Timelaps Automatic

Visualiser din dokumentasjon:

Innenfor bygg- og anleggsbransjen er timelapsvideo mye brukt for å dokumentere hele byggeprosessen fra start til slutt. Her vil man kunne se om arbeidet gikk etter planen, hva som ble utført av arbeider, til hvilken tid, og eventuelt avdekke avvik i rutine- og sikkerhetsbeskrivelser osv.

NYHET!

Eagle Eye Networks – Verdensledende på skybasert kamera-overvåkning!

Enter Security er autorisert forhandler for Eagle Eye Networks i Norge.  Det eneste kamera-overvåkningssystemet i sitt slag på markedet som sikrer trygg tilgang og lagring av data i skyen for alle dine lokasjoner, uansett hvor i verden de befinner seg. Systemet er basert på en unik, patentert og kryptert kommunikasjon.

 «Passer for alle bransjer, les mer om din bransje her»