NYHET!

Avior IoT Remote Control

Mobilstyring med skybasert lagring:

Styringsenheten «Enter Security Avior» kan benyttes til å styre, varsle og overvåke alt av enheter som går på strøm – hva som helst, hvor som helst og når som helst.  Styres via oppringing, SMS, e-post, web, APPID, API, Wifi, Telegram eller MQTT  Se video her:

NYHET!

Nytt og fremtidsrettet konsept, spesielt utviklet for garasjeanlegg i borettslag og sameier!

Med OBOS og AF Gruppen med på eiersiden, skal Parqio skalere sitt unike konseptet for fremtidens fellesgarasjer ut i både Norge og resten Europa.

Som en del av denne strategien har de derfor inngått et utvidet strategisk samarbeid med Enter Security og det verdensledende teknologiselskapet Eagle Eye Networks, som for utenom Parqio sine løsninger for administrasjon og tilganger til fellesgarasjer, skal de nå utvide og styrke konseptet gjennom et 3-partsamarbeid om utvikling, salg og drift av fremtidsrettede totalløsninger innenfor samme segment.

Intensjonen er å levere verdens smarteste og mest innovative løsninger innen automatisk adgangskontroll med integrert døgnkontinuerlig skybasert kameraovervåkning, som skal gjøre hverdagen enklere for boligselskap og eiendomsforvaltere som ønsker enklere drift og administrasjon av tilganger og tilsyn i fellesgarasjer, i tillegg til et omfattende økosystem av relevante tjenester.

NYHET!

Eagle Eye Networks – Verdensledende på skybasert kamera-overvåkning!

Enter Security er autorisert forhandler for Eagle Eye Networks i Norge.  Det eneste kamera-overvåkningssystemet i sitt slag på markedet som sikrer trygg tilgang og lagring av data i skyen for alle dine lokasjoner, uansett hvor i verden de befinner seg. Systemet er basert på en unik, patentert og kryptert kommunikasjon.

 «Passer for alle bransjer, les mer om din bransje her»