NYHET!

2024 markerer en spennende utvikling for kameraovervåkings industrien, og vi gir deg eksklusiv tilgang til vår årsrapport: «Trender for kameraovervåking i 2024″.

I årets trendrapport retter vi spesiell oppmerksomhet mot vår prisvinnende teknologi for bruk av kunstig intelligens innen kameraovervåking.

Rapporten gir også verdifull innsikt i rimelige måter å oppgradere din kameraovervåking på, forbedre sikkerheten på arbeidsplassen, og muligheten til å gjenkjenne bilskilt for borettslag, samt bærekraftige sikkerhetsløsninger. Bli med oss på reisen mot en tryggere fremtid!»

NYHET!

Eagle Eye Networks ble i oktober 2022 kåret til vinner av «Årets Produkt» på SKYDD 2022 i Stockholm – Nordens største messe for sikkerhetsbransjen.

Smart videoanalyse:

Vi i Enter Security er både stolte og glade for å kunngjøre at Eagle Eye Smart Video Search vant Detektor International Best Product-prisen i videoovervåkingskategorien. Dette sa Juryen: «Eagle Eye Smart Video Search er et tydelig svar på den sterke etterspørselen i markedet etter en brukervennlighet videosøkfunksjon som tilbyr både hastighet, sikkerhet, fleksibilitet og presisjon

NYHET!

Eagle Eye Body Cam

Mobil kamerateknoligi ulikt alt annet!

For å styrke ansattes sikkerhet og skape økt bevissthet og ansvarlighet rundt egen adferd, lanserer vi nå et banebrytende produkt innenfor skybasert kameraovervåkning for alt av sikkerhetspersonell som vektere, utrykning, politi og andre personer som arbeider i utsatte service- og risikoyrker.

NYHET!

OVERVÅKNINGSSYSTEM MED LYD

2-veis lyd kommunikasjon

Kommuniser live gjennom ditt eksisterende kamera-overvåkningssystem uten behov for en tredjepartsfunksjon. Eagle Eye Networks Cloud VMS tillater ekstern tilgang og administrasjon av toveis lydkommunikasjon sammen med ditt skybaserte kamera-overvåkningssystem fra ett enkelt grensesnitt.

Bruk 2-veis lyd mens du er på farten med Eagle Eye Viewer-mobilappen ( iOS  eller  Android ).

Les mer om de siste teknologinyhetene fra Eagle Eye Networks her:

NYHET!

Avior IoT Remote Control

Mobilstyring med skybasert lagring:

Styringsenheten «Enter Security Avior» kan benyttes til å styre, varsle og overvåke alt av enheter som går på strøm – hva som helst, hvor som helst og når som helst.  Styres via oppringing, SMS, e-post, web, APPID, API, Wifi, Telegram eller MQTT  Se video her:

NYHET!

Nytt og fremtidsrettet konsept, spesielt utviklet for garasjeanlegg i borettslag og sameier!

Med OBOS og AF Gruppen med på eiersiden, skal Parqio skalere sitt unike konseptet for fremtidens fellesgarasjer ut i både Norge og resten Europa.

Som en del av denne strategien har de derfor inngått et utvidet strategisk samarbeid med Enter Security og det verdensledende teknologiselskapet Eagle Eye Networks, som for utenom Parqio sine løsninger for administrasjon og tilganger til fellesgarasjer, skal de nå utvide og styrke konseptet gjennom et 3-partsamarbeid om utvikling, salg og drift av fremtidsrettede totalløsninger innenfor samme segment.

Intensjonen er å levere verdens smarteste og mest innovative løsninger innen automatisk adgangskontroll med integrert døgnkontinuerlig skybasert kameraovervåkning, som skal gjøre hverdagen enklere for boligselskap og eiendomsforvaltere som ønsker enklere drift og administrasjon av tilganger og tilsyn i fellesgarasjer, i tillegg til et omfattende økosystem av relevante tjenester.

NYHET!

Timelaps Automatic

Visualiser din dokumentasjon:

Innenfor bygg- og anleggsbransjen er timelapsvideo mye brukt for å dokumentere hele byggeprosessen fra start til slutt. Her vil man kunne se om arbeidet gikk etter planen, hva som ble utført av arbeider, til hvilken tid, og eventuelt avdekke avvik i rutine- og sikkerhetsbeskrivelser osv.

NYHET!

Smart og rimelig totalløsning for automatisk portåpning, basert på skiltgjenkjenning og mobilstyring.

Innovativ 4G løsning og verdensledende kamerateknologi

Enter Security og Eagle Eye Networks har i samarbeid utviklet en egen og banebrytende totalløsning innenfor kamerabasert adgangskontroll, med døgnkontinuerlig tilsyn av porter og bommer til industri- og næringsbygg.

NYHET!

Eagle Eye Networks – Verdensledende på skybasert kamera-overvåkning!

Enter Security er autorisert forhandler for Eagle Eye Networks i Norge.  Det eneste kamera-overvåkningssystemet i sitt slag på markedet som sikrer trygg tilgang og lagring av data i skyen for alle dine lokasjoner, uansett hvor i verden de befinner seg. Systemet er basert på en unik, patentert og kryptert kommunikasjon.

 «Passer for alle bransjer, les mer om din bransje her»