Last ned gratis e-bok over de 5 viktigste kameraovervåknings-trender for 2023

I 2023 vil videoovervåkings-industrien utvikle seg på nye måter.

Rapporten er rettet mot bedriftseiere og sikkerhetseksperter, og tilbyr trendanalyse og praktiske råd om måter å forbedre sikkerheten og forretningseffektiviteten på.

Innovative løsninger for kunstig intelligens (AI) og integrerte systemer revolusjonerer måten bedrifter bruker sine overvåkingssystem på. Samtidig tar bedrifter skritt for å forberede seg på en usikker økonomisk fremtid og bruker erfaringene fra pandemien for å ta fornuftige forretningsbeslutninger.

E-boken Eagle Eye Networks 2023 Trends in Video Surveillance anslår hva som vil påvirke videoovervåkingsindustrien i det kommende året og foreslår måter bedriftsledere kan dra nytte av bransjeskifter for å forbedre driften.

Denne siste veiledningen vil undersøke de fem viktigste videoovervåkingstrendene som påvirker hvordan organisasjoner velger, distribuerer, bruker og administrerer sikkerheten deres. I tillegg deler vi to måter sikkerhetsintegratorer kan hjelpe potensielle kunder og seg selv med å komme videre i denne utviklende industrien.

Last ned denne rapporten for å lære den umiddelbare effekten av AI på videoovervåking og praktisk, nøyaktig og handlingsdyktig titt på hva som kommer neste gang. Plasser bedriften din som en leder med nyttig innsikt delt i denne e-boken.