Bli en del av et tryggere og smartere samfunn!

Enter Security og Panasonic Nordic lanserer et helt nytt sikkerhetskonsept. Enter Security har inngått et strategisk samarbeid med Panasonic Nordic om utvikling av smarte sikkerhetsløsninger. Det er med stolthet vi nå kan lansere et nytt sikkerhetskonsept i Norge: «Nabonettverk Smart Home».

Sammen med deg gjør vi det enklere å skape en tryggere og smartere hverdag!

Nasjonal dugnad for et tryggere og sikrere samfunn!

Formålet er å tilby helhetlige sikkerhet- og smarthusløsninger tilpasset dagens behov og trusselbilde. Konseptet gir også informasjon om skadeforebyggende tiltak og beredskapsplaner. Vi legger til rette for at du og dine naboer kan samarbeide om å innføre ulike skadeforebyggende tiltak som øker tryggheten, trivselen og sikkerheten i ditt nabolag.

Ta kontroll – bli din egen «sikkerhetsjef» i dag!

→ Les mer på nabonettverk.no
→ Se alle sikkerhetsløsninger vi tilbyr

Med sikkerhetskonseptet: «Nabonettverk Smart Home» fra Enter Security og Panasonic, trenger du ikke bekymre deg for månedlige kostnader eller dyre abonnement. Du og dine naboer vil sammen skremme potensielle innbruddstyver, og i tillegg får du muligheten til tilsyn av hjemmet ditt via videoovervåking.

Pakken inneholder nabonettverks-skilt (for montering på hus/garasje) og Enter Security sin sikkerhetsbrosjyre med gode tips om sikkerhetsforebyggende tiltak. I tillegg får du Enter Security sin varslingsapp. Varslingsappen tilbyr muligheter for hurtig og øyeblikkelig varsling av ulike typer av sikkerhetshendelser og trusler til familie, venner og naboer.

Konseptet passer utmerket for en normal enebolig, leilighet eller hytte, og den kan lett bygges ut etter eget ønske og behov. Alle komponenter er enkle å installere. Panasonic sin Smart Home app følger også med, og denne gir deg muligheten til å definere egne valg og regler som er optimale for ditt hjem.