fbpx

Enter Security leverer markedets mest avanserte løsninger og teknologi for sømløs adgangskontroll basert på skiltgjenkjenning og mobilstyring

SKILTGJENKJENNING

Enter Security – Distributør i Norge for Avutecs´ skiltgjenkjenningsløsninger

Gatekeeper kameraet har innebygd funksjonalitet for skiltgjenkjenning for å analysere bilder for nummerplate-gjenkjenning. Denne unike og kraftige alt-i-ett-enheten inneholder den nyeste teknologien innen sensorer, LED-belysning, motor og innebygd behandlingsenheter. Gjennom sømløs integrasjon med Avior styringsenhet kan Enter Security levere markedets beste og mest økonomiske skiltgjenkjennings løsning.

GATEKEEPER

Enkelt og driftsikkert

Det unike med Gatekeeper skiltgjenkjennings kamera er at den inkluderer integrert programvare. Ettersom Enter Security er opptatt av å levere enkle og driftssikre løsninger var Gatekeeper en naturlig partner for å lage den beste og enkleste løsningen for skiltgjenkjenning. Gatekeeper kan feilfritt lese nummerplater på nært hold og i en avstand opp til 25 meter. I tillegg til integrasjonen med Enter Security sin portstyringsenhet (Avior) så har den har uendelige muligheter for å integrere med andre
tredjepartssystemer, som for eksempel automatiserte bilvasksystemer, parkeringsstyringssystemer, sikkerhetssystemer med mer.

Gatekeeper – høydepunkter

Kraftig alt-i-ett-enhet

Dobbelt sensor

Enkel installasjon

Plassering

Cortex Client

Mange bruksområder

FAKTA OM GATEKEEPER:

  • Gatekeeper inneholder både en skiltgjenkjennings (IR) sensor og et kontekstkamera.
  • Den store visningsvinkelen på 40˚, kombinert med det interne motoriserte zoomobjektivet, gjør plassering av Gatekeeper kamera svært fleksibel.
  • På grunn av den interne IR-LED-belysningen, leser gatekeeper nummerplater i både lite lys og mørke.
  • Dagslysfilteret reduserer følsomheten for direkte sollys og forstyrrelser i lyskasterne.
  • Gatekeeper er IP66 / 67 klassifisert.
  • Gatekeeper er en «Plug and Play» IoT-enhet (PoE +, IEEE802.3at) som bare trenger en enkelt kabel for både strøm og internett.
  • En integrert koblingsboks på baksiden av kameraet sørger for at sensoren er enkel å installere, er solid og sikret mot hærverk.
  • Gatekeeper har konfigurerbare utganger og inkluderer et Wiegand-grensesnitt.
  • Vedlikeholdskostnader og responstid minimeres på grunn av fullstendig fjernkonfigurasjon og overvåking.

Gatekeeper kommer i to modeller

Gatekeeper er tilgjengelig i to identiske modeller: GK410 og GK1250. Forskjellen mellom disse to innebygde kameraene er de motoriserte zoomlinsene. GK410 er optimalisert for å lese nummerskilt innen 2 til 6 meter, mens GK1250 er egnet til å lese nummerplater innen 6 til 25 meters avstand. Valget mellom disse to modellene er basert på optimal avstand for beste plassering. Den store fordelen med begge Gatekeeper-modellene er at de ikke trenger å plasseres rett ved siden av en port eller vei. De kan også monteres på en vegg eller en stolpe i god avstand. Dette gjør Gatekeeper til det mest fleksible skiltgjenkjenning kameraet som er på markedet.

Gatekeeper som AI-enhet

Maskinvaren til Gatekeeper er designet for å fungere sømløst med CortexFramework. Gatekeeper er utstyrt med prosessorkraften for å utføre AVUTECs analysealgoritmer for å gjenkjenne nummerplater. Derfor kan dette innebygde kameraet ikke bare brukes til skiltgjenkjenning, men til alle typer analyse av bildeinnhold. For spesifikke krav til AI og «deep learning» tilbyr AVUTEC gjennom Enter Security konsultasjon og opplæring. AVUTEC kan sammen med Enter Security utvikle spesialisert videoinnholdsanalyse og bildeklassifisering eller deteksjon for alle formål.

Cortex Framework

CortexFramework, platformen for AVUTEC-produkter, er en modulær plattform for å bygge enkle skiltgjenkjenningsløsninger. Ved å endre konfigurasjon, kan skiltgjenkjennings hendelser utløse handlinger og alarmer over integrerte systemer. Ved siden av å jobbe sømløst med Gatekeeper, tilbyr CortexFramework også muligheten til å bruke Gatekeeper for andre områder utover skiltgjenkjenning. CortexFramework er basert på åpne standarder og har veldokumenterte API-er. Bruken av åpne standarder sikrer at tredjeparter kan integrere CortexFramework i deres applikasjon.

«Andre løsninger fra Enter Security»

Ta kontakt med oss

Du er alltid velkommen til å kontakte oss for en uforpliktende prat eller tilbud.

Relaterte artikler