fbpx

Automatisk innkjøring m/skiltgjenkjenning

Hva om porten bare åpnet seg når jeg kom kjørende?

Enter Security tilbyr nå en banebrytende og kostnadseffektiv løsning innen skiltgjenkjenning for sikker og automatisert åpning av porter og bommer til industri og næringsbygg, så vel som i garasjeanlegg og parkeringsområder. Mobilstyring for alternativ åpning inngår også i løsningen.

Problemfri innkjøring med automatisk skiltgjenkjenning

 • Selvbetjent registrering av egne og gjesters bilnummer
 • Skiltgjenkjenningskamera identifiserer registrerte kjøretøy og åpner porten automatisk
 • Driftsansvarlig kan få tilgang til kameraet ved mistanke om tyveri, skadeverk, etc.
 • Løsningen kan også integreres med andre overvåkningssystemer.

Mobilstyrt inn-/utkjøring

Tenk så enkelt – Åpne for ansatte, kunder og besøkende, eller hvis du kommer med leiebil.

Med mobilstyrt åpning som endel av løsningen  slipper man nøkler, parkeringskort eller kostbar fjernkontroller. Du kan fortsatt bruke disse, men de bør fases ut av sikkerhetsmessige årsaker. Integrasjon mot dører, heis og lys er også mulig. I tillegg kan man enkelt åpne for besøkende gjester fra sin egen mobil.

En enklere hverdag med mobilen som nøkkel!

 • Enkel registrering av nye beboere
 • Åpning med app eller oppringning/SMS
 • Selvbetjent registrering av gjester og andre besøkende
 • Overvåkning av status m/automatisk varsling av driftspartner/-tekniker
 • Løsningen kan også integreres mot andre systemer for monitorering, adgangskontroll og smarte hjem og mye mere av smarte og nyttige funksjoner.

Full kontroll via egen webportal – Enkelt, Trygt og driftsikkert!

Alle brukere registreres i kundedatabasen som er linket opp til bedriftens nettbaserte server, som kommuniserer med styringsenheten (AVIOR 4G IoT Remote Controll) som er tilknyttet porten. Registrering og fjerning av brukere og tilgangsnivåer skjer umiddelbart via egen webportal. Man slipper nøkler, kodelåser, adgangskort osv. Funksjonaliteten kan også utvides til å styre andre enheter som har tilgang på strøm, som f. eks. sanitæranlegg med mer.

Kameraovervåkning verner om dine verdier!

Få full kontroll over alle dine lokasjoner, porter/bommer og aktiviteter – når og hvor som helst 24/7-365

Med Eagle Eye Networks sin skybaserte løsning for kameraovervåkning, får du i tillegg til automatisk adgangskontroll, full kontroll på alt av hendelser og lagrede opptak. I tillegg kan du gi brukertilganger til andre betrodde personer som skal hjelpe til med tilsyn og vakthold. Eksempelvis ansatte, vaktselskap eller innleid personell i en periode der det er behov for forsterket overvåkning. Dersom en hendelse skal rapporteres/anmeldes, er det enkelt å lastet ned opptak som kan overleveres til politiet (via link eller tilgang via egen innlogging).  Videoopptak er alltid tilgjengelig når du trenger det, via Eagle Eye Cloud VMS (video management system).

* NY TJENESTE *

For borettslag og sameier:

Enter Security og Eagle Eye Networks tilbyr i samarbeid med Parqio en markedsledende løsning for administrasjon og tilgang til fellesgarasjer i sameier og borettslag. Løsningen inkluderer en mobilvennlig administrasjonsløsning for styret, portåpning med app, oppringning eller skiltgjenkjenning for beboere, integrert med døgnkontinuerlig kameraovervåkning  og et økosystem av relevante tjenester.

Fremtidens fellesgarasje!

 • Ansatte og beboere kan nå låne eller leie parkeringsplasser seg i mellom, f.eks. om de i perioder har en ekstra bil eller får flere gjester/besøkende.
 • Tjenesteleverandører kan parkere på plasser som uansett står ledig (kan redusere behovet for dedikert gjesteparkering)
 • Forenkler fremleie av private parkeringsplasser og fremtidige løsninger for bildeling og andre servicetjenester. Les mer om Parqio her

Ta kontakt med oss!

Du er alltid velkommen til å kontakte oss for en uforpliktende prat eller tilbud.

Relaterte artikler